Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Fizetési módok

Készpénz:

   Amennyiben a vírushelyzettel összefüggő rendelkezések lehetővé teszik, a megrendelések fizethetőek személyes átvétel esetén készpénzben az átvételkor. Személyes átvétel esetén bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség, csak készpénzes fizetésre.

Utánvétel:
    Házhoz szállítás esetén választhat utánvételes fizetési módot. Így amikor a csomag megérkezik Önhöz, a futárnál fizetheti ki a megrendelését. A hímzett naptárakat úgy csomagoljuk, hogy a plexiüveg külső felén lévő védőfóliát nem szedjük le teljesen, csak megkezdjük, hogy a plexi szállítás közben ne karcolódjon, sérüljön. Így amikor a csomag megérkezett Önhöz, és már tudja, hogy hol lesz a naptár végleges helye, utolsó lépésként egyszerűen lehúzhatja a védőfóliát a naptárról.

Banki előre utalás:
    Megrendeléskor választhatja a banki előre utalást fizetési módként. Banki adataink az alábbiak:

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-06371254
Számlavezető bank: Erstebank Zrt.

Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés számát, a könnyeb ügyintézés érdekében. Miután a bank visszaigazolta, hogy megérkezett az utalás, útnak indítjuk a megrendelt naptárat, vagy értesítést küldünk, hogy átvehető személyesen. 

Barion:

    Tetszés szerint fizethet a Barion online rendszerén keresztül, akár bankkártyával. A megrendelés véglegesítésekor a rendszer automatikusan átirányítja a Barion oldlára, ahol adatai megadása után tetszőlegesen létrehozhat egy Barion tárcát, a későbbi fizetések megkönnyítése érdekében. Barion fiókjából napról napra több elfogadóhelyen fizethet, online, biztonságosan.

 

Szállítás:

Személyes átvétel:

   Amennyiben az aktuális, vírushelyzettel összefüggő rendelkezések lehetővé teszik, a megrendelt termékek személyesen is átvehetőek az erről szóló értesítést követően a 1045 Budapest, Berni utca 1. szám alatt.

Futárszolgálat:
    Megrendelését futrászolgálattal is házhozszállítjuk a megendeléskor megadott címre, akár csomagautomatába. A feladásról értesítést küldünk, és a csomag 2-3 napon belül megérkezik Önhöz. A hímzett naptárakat úgy csomagoljuk, hogy a plexiüveg külső felén lévő védőfóliát nem szedjük le teljesen, csak megkezdjük, hogy a plexi szállítás közben ne karcolódjon, sérüljön. Így amikor a csomag megérkezett Önhöz, és már tudja, hogy hol lesz a naptár végleges helye, utolsó lépésként egyszerűen lehúzhatja a védőfóliát a naptárról.

Elsőbbségi postai ajánlott levélküldemény:
    Megrendelését, amennyiben a mennyiség alapján erre lehetőség van, elsőbbségi postai levélküldeményként is feladhatjuk. 

 

Amennyiben bármilyen észrevétele van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén.